Over mij / services

Gert Swillens

Over mij

Ik ben Gert Swillens, geboren en getogen in de streek rond Halle/Vlaams-Brabant. Via tussenstops in Tollembeek en Tervuren ondertussen al 30 j. verankerd in Aalst en omstreken.

Diploma Beeld-Geluid-Montage (A1-Bachelor) behaald aan het Rits in Brussel.
Sinds januari 1993 actief als cameraman multicamera bij de Vrt met als specialisatie bediening van de camera op de kraan: Techno, Moviebird, Flyline, Skymote, Ropeclimber, Remote dollies, Drone Camera, …

In mijn vrije tijd vooral bezig met mijn passies: muziek en fotografie.

Als autodidact heb ik reeds een aanzienlijke technische bagage en ervaring bijeen gesprokkeld. Door het volgen van specifieke workshops in binnen- en buitenland probeer ik nog steeds mijn grenzen te verleggen en mijn techniek te verfijnen.

Contacteer mij via email: info@cameraad.be

Services

 

Fotografie

Zoek je een originele fotograaf voor je event, bedrijfsevent, portretshoot,
communie/lentefeest, communiekaartje, … contacteer mij dan vrijblijvend voor een offerte en we bekijken samen wat eventueel mogelijk is.
Zowel studio- als locatieshoots mogelijk.

Video voor Web

Het wereldwijde web is meer dan enkel tekst en foto’s. Video wordt steeds belangrijker, ondermeer dankzij het succes van services zoals bv. Youtube, Vimeo, …
Een voorstellingsfilmpje op je website van je winkel, muziekgroep, vereniging, bedrijf, … het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Creatieve oplossingen

Contacteer mij vrijblijvend om te brainstormen en/of jouw concept mee vorm te geven.